fbpx

Φιλ Μίκελσον: «Το LIV Golf είναι εδώ για να μείνει»

Φιλ Μίκελσον: «Το LIV Golf είναι εδώ για να μείνει»

Το PGA Tour δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να έχει συγκεντρωμένους τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και το LIV Golf είναι εδώ για να μείνει σύμφωνα με τον Φιλ Μίκελσον. Ο Αμερικανός, κάτοχος έξι μέιτζορ, είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που αποχώρησαν από το PGA Tour για τη νέα διοργάνωση που στηρίζεται από fund της Σαουδικής Αραβίας.

 «Το PGA Tour είχε τα τελευταία 20 με 30 χρόνια όλους τους κορυφαίους του κόσμου. Αυτό δεν θα συμβεί ξανά», είπε από το Σικάγο όπου βρίσκεται για το πέμπτο τουρνουά στην παρθενική σεζόν του LIV Golf. «Η διοργάνωση είναι εδώ για να μείνει και αυτές οι διαμάχες δεν κάνουν καλό. Η καλύτερη λύση είναι για εμάς να είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι ο κόσμος του επαγγελματικού γκολφ έχει την ανάγκη την παλιά ιστορική παρουσία του παιχνιδιού που έχει δημιουργήσει το PGA Tour και θεωρώ ότι το LIV παρέχει μία νέα εικόνα που προσελκύει πολύ νεότερο κοινό. Αυτό αποδεικνύεται από τους ανθρώπους που το παρακολουθούν και την ηλικία που έχουν».

Ντάστιν Τζόνσον, Μπρουκς Κέπκα, Πάτρικ Ριντ, Μπράισον ΝτεΣάμπο, Κάμερον Σμιθ και Χοακίν Νίμαν είναι μεταξύ των σημαντικών ονομάτων που άφησαν το PGA Tour για το LIV Golf.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα