Ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Α. προς τα Σωματεία – Μέλη και τους αθλητές της

Σε ανακοίνωση προέβη η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακρίβειας, απευθυνόμενη στα Σωματεία – Μέλη, αλλά και στους αθλητές και στης αθλήτριές της.

Η ανακοίνωση της σχετίζεται με την πρόσφατη προσπάθεια δυσφήμισης που δέχεται η Ομοσπονδία, που κατά κύριο λόγο προέρχεται από αθλητές του μπόουλινγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Α.:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα Σωματεία – Μέλη, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες, ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει αποδέκτες προσπαθειών δυσφήμισης της Ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία μας και μέλη του Δ.Σ. αυτής, έχουν γίνει αποδέκτες αόριστων φημολογιών, προερχόμενες μεταξύ άλλων από επαγγελματίες ΄που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του αθλήματος του Μπόουλινγκ, σχετικά με την υποβολή από αυτούς καταγγελιών, αγωγών και μηνύσεων σε βάρος της Ομοσπονδίας, Σωματείων Μελών αυτής και αιθουσών, αναφορικά με την διοργάνωση και διεξαγωγή δήθεν παράνομων αγώνων Μπόουλινγκ από την Ομοσπονδία και Σωματεία Μέλη αυτής.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, με την παρούσα ανακοίνωση, ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι ως ο μόνος αρμόδιος φορέας για την προβολή, ανάπτυξη, διάδοση και διοργάνωση αγώνων του αθλήματος του Μπόουλινγκ, για το οποίο και διαθέτει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της και μέχρι σήμερα, λειτουργεί με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια.

Η τήρηση της νομιμότητας και της σχετικής νομοθεσίας σε κάθε επίπεδο αλλά και ειδικά για την διοργάνωση και διεξαγωγή αγώνων είναι απόλυτη προτεραιότητα της Ομοσπονδίας και της παρούσας διοίκησης και συνεπώς η Ομοσπονδία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τα ανωτέρω.

Σε κάθε προσπάθεια δυσφήμισης ή απειλής, η Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να απαντήσει με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων αυτής, των σωματείων μελών και των αθλητών-αθλητριών της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα