fbpx

LIV Golf: Πρώτος τίτλος για τον Κάμερον Σμιθ (vid)

LIV Golf: Πρώτος τίτλος για τον Κάμερον Σμιθ (vid)

Το LIV Golf είδε ένα από τα μεγάλα ονόματα που έχει αποκτήσει, τον Κάμερον Σμιθ να παίρνει τον πρώτο του τίτλο νικώντας τον Ντάστιν Τζόνσον στο πέμπτο τουρνουά της ιστορίας του στο Σικάγο. Ο Αυστραλός έδειξε γιατί κόστισε 140 εκατομμύρια δολάρια παίρνοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση που στηρίζεται από fund της Σαουδικής Αραβίας.

 «Νομίζω ότι έπρεπε να αποδείξω την αξία μου στον κόσμο, ότι παραμένω ένας σπουδαίος παίκτης και είμαι εδώ για να κερδίζω τίτλους», είπε ο Σμιθ. «Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξα σήμερα. Δεν είχα την καλύτερη απόδοση στις πρώτες 8-9 τρύπες αλλά άντεξα κι έκανα μερικά καλά πατ».

 Ο κάτοχος του τίτλου στο Open έκανε ντεμπούτο στο προηγούμενο τουρνουά στη Βοστώνη όπου ο Ντάστιν Τζόνσον πήρε τη νίκη στην επιπλέον τρύπα. Ο Τζόνσον βρέθηκε κοντά σε νέα επιτυχία ωστόσο η απόδοσή του έπεσε μετά τον πρώτο γύρο. Ο Σμιθ από την πλευρά του μπήκε με προβάδισμα δύο χτυπημάτων και το ανέβασε στα τέσσερα μετά το μπέρντι στη δεύτερη τρύπα ενώ ο Τζόνσον άρχισε με μπόγκι στην πρώτη.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα