fbpx

Μπάρετ: “Είμαστε ανυπόμονοι μετά από μία εβδομάδα προετοιμασίας”

Μπάρετ: “Είμαστε ανυπόμονοι μετά από μία εβδομάδα προετοιμασίας”

Έτοιμοι και ανυπόμονοι δηλώνουν οι παίκτες της Νέας Ζηλανδίας, ενόψει της αναμέτρησης με την Αυστραλία για την τελευταία αγωνιστική του Rugby Championship. Οι All Blacks θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την κατάκτηση του τίτλου, εφόσον διατηρήσουν τουλάχιστον την υπάρχουσα ισοβαθμία με τη Νότιο Αφρική στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Μπιούντεν Μπάρετ, μιλώντας για την ερχόμενη αναμέτρηση, στάθηκε στη φιλοσοφία της Νέας Ζηλανδίας να σχεδιάζει μόνη της το αγωνιστικό της πλάνο δίχως να εξαρτάται από τα πεπραγμένα του αντιπάλου, ενώ αναφέρθηκε και στην αξία καλής φυσικής κατάστασης και το πώς μπορούν οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες να κάνουν αγωνιστικά τη διαφορά.

“Πάντοτε επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι. Μπαίνουμε στα ματς με ένα πλάνο, κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις όπως έγινε στο παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης και τώρα είμαστε ανυπόμονοι μετά την εβδομάδα προετοιμασίας που προηγήθηκε.

Οι παίκτες σε καλύτερη φόρμα θα αναχαιτιστούν λιγότερες φορές και θα κουβαλήσουν αποτελεσματικότερα την μπάλα. Είναι ένας καλύτερος τρόπος για να παίξεις ράγκμπι. Αυτό ταιριάζει σε εμένα, ταιριάζει στη Νέα Ζηλανδία, άρα νομίζω πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπάρετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα