ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U23: Ανακοινώθηκαν όμιλοι και πρόγραμμα

Παγκόσμιο U23: Ανακοινώθηκαν όμιλοι και πρόγραμμα

Η παγκόσμια ομοσπονδία σε συνεργασία με την οικοδέσποινα κινεζική Ταϊπέι ανακοίνωσαν τους ομίλους και το πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών που θα διεξαχθεί το διάστημα από τις 13 έως τις 23 Οκτωβρίου στο στάδιο Τιάνμου στην πόλη της Ταϊπέι και στα Ιντερκοντινένταλ και Ντούλιου στο Ταϊτσούνγκ.

 Κίνα και Νικαράγουα δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους εξαιτίας των περιορισμών για τον κορονοϊό και αντικαταστάθηκαν από Πουέρτο Ρίκο και Κολομβία αντίστοιχα. Από τις δώδεκα ομάδες που θα πάρουν μέρος μία είναι από την Αφρική, η Νότια Αφρική, πέντε από την αμερικανική ήπειρο, Μεξικό, Βενεζουέλα, Κούβα, Κολομβία και Πουέρτο Ρίκο, τρεις από την Ασία, Ιαπωνία, κινεζική Ταϊπέι και Νότια Κορέα, που βρίσκονται στην πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, δύο από την Ευρώπη, Ολλανδία και Γερμανία ενώ η Αυστραλία είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ωκεανίας.

Α’ όμιλος: Κινεζική Ταϊπέι, Κολομβία, Γερμανία, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Βενεζουέλα

Β’ όμιλος: Αυστραλία, Κούβα, Νότια Κορέα, Μεξικό, Ολλανδία, Πουέρτο Ρίκο.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.