fbpx

Ashes: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2023

Ashes: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2023

Πλούσιο σε δράση θα είναι το καλοκαίρι του 2023 για την Αγγλία καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά πέντε αναμετρήσεων στο Ashes και ένα Test Match με την Ιρλανδία.

Οι παίκτες του Μπεν Στόουκς θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους με το Test Match απέναντι στην Ιρλανδία το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ πρώτης και τετάρτης Ιουνίου. Στην συνέχεια η προσοχή θα στραφεί στην σειρά των πέντε αναμετρήσεων με την Αυστραλία και οι Άγγλοι θα έχουν στόχο να ανακτήσουν το τρόπαιο μετά την ήττα τους με 4-0 στο νότιο ημισφαίριο. Η σειρά των αναμετρήσεων θα διεξαχθεί μεταξύ 16 Ιουνίου και 31 Ιουλίου με τα γήπεδα Ετζμπάστον, Λορντς, Χέντινγκλι, Όλντ Τράφορντ και Οβάλ να αποτελούν το πεδίο δράσης.

Η ομάδα της Αγγλίας θα πάρει επίσης μέρος σε ένα ODI και σε μία σειρά T20 απέναντι στη Νέα Ζηλανδία που θα αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια 20-over και ισάριθμα 50-over την περίοδο από τις 30 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Τέλος, θα ακολουθήσει μία σειρά τριών ματς ODI απέναντι στην Ιρλανδία μεταξύ 20 και 26 Σεπτεμβρίου με την Ιρλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί στην Ινδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα