ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Presidents Cup: Η δράση στο Κουέιλ Χάλοου

Presidents Cup: Η δράση στο Κουέιλ Χάλοου

Μετά από απουσία τριών ετών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού το Presidents Cup επιστρέφει στη δράση την Πέμπτη. Το 2019, Ζάντερ Σόφελε και Τζάστιν Τόμας ήταν μεταξύ εκείνων που βοήθησαν την αμερικανική ομάδα να κάνει την ανατροπή την τέταρτη και τελευταία ημέρα δράσης και οι Αμερικανοί αναζητούν τον ένατο διαδοχικό τους τίτλο.

Το φετινό τουρνουά περιλαμβάνει 14 παίκτες που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών για την αμερικανική ομάδα θα είναι και ο νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, ο Σκότι Σέφλερ.

Η διεθνής ομάδα έχει οκτώ πρωτοεμφανιζόμενους, ωστόσο διαθέτει και εμπειρία καθώς ο Άνταμ Σκοτ παίρνει μέρος για δέκατη φορά με τον Ιάπωνα Χιντέκι Ματσουγιάμα να φτάνει τις πέντε εμφανίσεις. Στόχος για τη διεθνή ομάδα θα είναι η κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά από το 1998. Πεδίο δράσης το Κουίν Χάλοου στην πόλη του Σάρλοτ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.