ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αποσύρεται από την εθνική Ινδίας η Γκοσβάμι

Αποσύρεται από την εθνική Ινδίας η Γκοσβάμι

Μετά από καριέρα είκοσι ετών η Τζουλάν Γκοσβάμι ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εθνική ομάδα της Ινδίας. Σε ψηφιακή συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού ODI απέναντι στην Αγγλία η Γκοσβάμι αποκάλυψε ότι το ματς του Σαββάτου στο Lord’s θα είναι και το τελευταίο στη διεθνή της καριέρα.

 Η Γκοσβάμι εμφανίστηκε σε διεθνές επίπεδο σε ματς απέναντι στην Αγγλία το 2002 και θα ολοκληρώσει απέναντι στην ίδια αντίπαλο. Η ίδια έγινε γνωστή ως μία από τις καλύτερες παίκτριες φέρνοντας την επανάσταση στο fast bowling στη χώρα της. Σε ηλικία πλέον 39 ετών μετράει 12 Tests, 203 ODI και 68 T20 σημειώνοντας 353 γουίκετ σε όλες τις μορφές του παιχνιδιού.

Από τα συνολικά 353 γουίκετ αξίζει να σημειωθεί ότι τα 253 τα έχει πετύχει σε ODI κατέχοντας και την πρώτη θέση στην σχετική λίστα. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει άλλη παίκτρια εκτός της Γκοσβάμι  που να έχει ξεπεράσει το όριο των 200 γουίκετ στην συγκεκριμένη μορφή παιχνιδιού.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.