fbpx

British Open: Πρόκριση για Σέλμπι και Γουίλιαμς

British Open: Πρόκριση για Σέλμπι και Γουίλιαμς

Ο Μαρκ Σέλμπι νίκησε 4-1 τον Ρίκι Γουόλντεν στο πλαίσιο του βρετανικού όπεν που διεξάγεται στη Μάρσαλ Αρένα του Μίλτον Κέινς. Οι δύο παίκτες ανήκουν στους κορυφαίους 16 του κόσμου ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να πιάσει πολύ καλή απόδοση με τον Σέλμπι να παίρνει το πρώτο φρέιμ και τον Γουόλντεν να απαντά.

 Στο τρίτο φρέιμ ο Γουόλντεν είχε μπρέικ 34 πόντων αστοχώντας όμως σε μία σχετικά εύκολη κόκκινη με τον Σέλμπι να καθαρίζει το τραπέζι με μπρέικ 87 πόντων. Η νίκη με 4-1 έφερε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στο δεύτερο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαρκ Τζόις.

Ο κάτοχος του τίτλου, ο Μαρκ Γουίλιαμς νίκησε επίσης με 4-1 τον Άντρες Πετρόφ που κάνει ντεμπούτο στο World Snooker Tour. Ο Πετρόφ είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο φρέιμ αλλά τα λάθη κόστισαν με τον Γουίλιαμς να το παίρνει με μπρέικ 76 πόντων ενώ ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε και το δεύτερο.

 Ο Εσθονός έχασε μία ροζ στην ευθεία στο τρίτο φρέιμ με τον Γουίλιαμς να επιστρέφει στο τραπέζι αλλά να αστοχεί στην κίτρινη με τον Πετρόφ να μειώνει. Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε ερασιτεχνικό επίπεδο προσπάθησε να συνεχίσει την αντεπίθεσή του χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο Γουίλιαμς πέρασε στο γύρο των 64 όπου θα αντιμετωπίσει τον Μπεν Γούλαστον. Σε άλλα ματς ο Γιαν Μπινγκτάο νίκησε 4-2 τον Όλιβερ Μπράουν και ο Άντονι ΜακΓκιλ επικράτησε 4-1 του Βου Γιζέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα