ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αποβολή από όλες τις διοργανώσεις για τους Worcester Warriors!

Αποβολή από όλες τις διοργανώσεις για τους Worcester Warriors!

Την αποβολή των Worcester Warriors από όλες τις διοργανώσεις της αποφάσισε η Αγγλική Ομοσπονδία Ράγκμπι (RFU)! Αιτία για αυτό είναι η ξεκάθαρη αδυναμία του συλλόγου να παρουσιάσει ένα πλάνο εξόδου από τη βαθύτατη οικονομική κρίση, εγγυώντας τη βιωσιμότητά του

Αυτή η απόφαση ελήφθη σήμερα (27 Σεπτεμβρίου) καθώς χθες εξέπνευσε η τελική διορία που είχε ο σύλλογος για να παραθέσει αποδείξεις οικονομικής κάλυψης, δυνατότητα πληρωμής των μηνιαίων εξόδων μισθοδοσίας και ένα ρεαλιστικό πλάνο για οικονομική αναδιάταξη στο μέλλον.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται έπειτα από την ανεπιτυχή προσπάθεια του συλλόγου να περάσει στα χέρια κάποιου νέου επενδυτή. Εντός του Σεπτεμβρίου οι Warriors είχαν ήδη περάσει και προγενέστερες διορίες που είχε θέσει η RFU, ωστόσο αυτή τη φορά η απόφαση είναι τελική.

Τούτο σημαίνει πως η ομάδα αποβάλλεται από την Premiership Rugby, περνάει σε καθεστώς χρεοκοπίας και -με τα υπάρχοντα δεδομένα- αναμένεται να συνεχίσει την ύπαρξή της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.