ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Alfred Dunhill Links Championship: Φαβορί ο ΜακΙλρόι

Alfred Dunhill Links Championship: Φαβορί ο ΜακΙλρόι

Ο άνεμος και η βροχή παραμένουν εφιάλτης στον κόσμο του γκολφ αλλά για ορισμένους παίκτες μία νίκη σε τέτοιες συνθήκες αποτελεί παράσημο τιμής. Τέτοιες συνθήκες αναμένονται στο φετινό Alfred Dunhill Links Championship του DP World Tour που προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά και πολλούς βαθμούς για την κατάταξη, σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα καθώς οι επαγγελματίες παίζουν μαζί με ερασιτέχνες, συχνά φίλους και μέλη της οικογένειάς τους.

 Οι γκόλφερ θα αναμετρηθούν στο Ολντ Κορς, το Κάρνουστι και το Κινγκσμπάρνς προτού οι κορυφαίοι περάσουν την τελευταία ημέρα στην έδρα του γκολφ, το Σεντ Άντριους. Κορυφαίος στη λίστα συμμετοχών είναι ο νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη, ο Βορειοϊρλανδός Ρόρι ΜακΙλρόι που αποτελεί και το φαβορί στις στοιχηματικές αποδόσεις.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 ο Ρόρι ΜακΙλρόι είχε πάρει μέρος και στο ομαδικό τουρνουά με τον πατέρα του, τον Τζέρι, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση καθώς έχασαν τον τίτλο με διαφορά ενός χτυπήματος.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.