fbpx

Ευρωπαϊκό: Εκτός των “16” η Ελλάδα στο Ομαδικό

Ευρωπαϊκό: Εκτός των “16” η Ελλάδα στο Ομαδικό

Εκτός συνέχειας του Ομαδικού έμεινε η Εθνική Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts που διοργανώνεται στην Γκάντια της Ισπανίας (28/09-01/10).

Η Εθνική με τους Μίμη Λειβαδίτη, Αρσένη Κουπαράνη, Δημήτρη Τσακίρη και Κώστα Κοτρώνη στη σύνθεσή της τερμάτισε στην 4η θέση του 6ου Γκρουπ, την πρόκριση από τον όμιλο πήραν η Ουαλία και η Ελβετία, ενώ στον όμιλο συμμετείχαν ακόμα το Γιβραλτάρ και το Λιχτενστάιν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη 9-5 επί του Λιχτενστάιν(Ενγκίν Κουλάλι,Μάικλ Τέιφνερ,Ρέμο Σέντι,Αλεξάντερ Αλγκάουερ) σε έναν αγώνα που η Εθνική είχε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν παρόμοια , καθώς ακολούθησαν ήττες από Ελβετία, Ουαλία και Γιβραλτάρ με αποτέλεσμα η Εθνική να μείνει εκτός νοκ-αουτ.

Ο αγώνας με την Ελβετία(Άντι Μπλες,Τόμας Γιούνχανς,Φέλιξ Σίερτζ,Στεφάν Μπελμόντ) ήταν αμφίρροπος με το σκορ να βρίσκεται στο 5-5 αλλά οι Ελβετοί έδειξαν πιο ψύχραιμοι στην ολοκλήρωση κάθε σετ και έφτασαν στο τελικό 9-5.

Μονόλογος αποδείχθηκε ο αγώνας με το φαβορί του ομίλου και ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Ουαλία(Νίκ Κένι,Σάμ Κάνκετ,Λίαμ Μίκ,Ντέιβιντ Ρότζερς). Οι διεθνείς βρέθηκαν σε κακή μέρα και οι Ουαλοί δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και επικράτησαν 9-1.

Η ελληνική ομάδα πάλεψε και τον τελευταίο αγώνα του ομίλου με το Γιβραλτάρ(Τζάστιν Χίουιτ,Ντάισον Πάροντι,Κρέγκ Γκαγιάνο,Χουάν Κάρλος Μουνιόθ). Το σκορ ήταν 3-3 με τις 2 χώρες να «καίγονται» για την νίκη. Το Γιβραλτάρ με περισσότερη ψυχραιμία έκανε επί μέρους σκορ 6-0 και έφτασε στο τελικό 9-3 για να αποχαιρετήσει η Ελλάδα οριστικά την διοργάνωση.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

1.Ουαλία
2.Ελβετία
3.Γιβραλτάρ
4.Ελλάδα
5.Λιχτενστάιν

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα