fbpx

Λύση ζητά από PGA Tour και LIV Golf ο Ρόρι ΜακΙλρόι

Λύση ζητά από PGA Tour και LIV Golf ο Ρόρι ΜακΙλρόι

O Ρόρι ΜακΙλρόι αισθάνεται ότι το γκολφ διαλύεται εκ των έσω ωστόσο συνεχίζει να έχει αρνητική στάση για το LIV Golf και τους παίκτες του που βυθίζονται όλο και περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη.

 Η εμφάνιση του LIV Golf αυτή τη χρονιά προκάλεσε ταραχή στο άθλημα με μία σειρά παικτών να αφήνουν το PGA Tour υποκύπτοντας στο δέλεαρ των πλουσιοπάροχων συμβολαίων. Οι παίκτες που δεν παραιτήθηκαν από μέλη του PGA Tour αποβλήθηκαν αυτόματα και το θέμα δείχνει να ακολουθεί τη δικαστική οδό, στις αρχές του 2024.

 Το LIV Golf δεν έχει αναγνωριστεί από τις διεθνείς αρχές και τα τουρνουά δεν αποφέρουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Οι παίκτες αυτοί μπορούν να παίρνουν μέρος στα τουρνουά του DP World Tour ωστόσο εκφράζουν την απογοήτευσής τους για το γεγονός ότι δεν παίρνουν βαθμούς στην κατάταξη.

 «Δεν θέλω ένα διχοτομημένο παιχνίδι», είπε ο ΜακΙλρόι που έχει φανεί πολύ επικριτικός για τη νέα διοργάνωση. «Ποτέ δεν το ήθελα και αν κοιτάξετε τα άλλα αθλήματα και τα όσα συμβαίνουν τότε καταλαβαίνετε ότι το παιχνίδι διαλύεται εκ των έσω. Δεν είναι καλό για τους παίκτες από κάθε πλευρά, για κανέναν. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει μία στιγμή και ένα μέρος που όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πρέπει να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και να προσπαθήσουν να συνεργαστούν. Είναι πολύ δύσκολο αυτή την στιγμή με την υποβολή μηνύσεων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα