fbpx

British Open: Τέταρτο μάξιμουμ μπρέικ καριέρας για τον Σέλμπι (vid)

British Open: Τέταρτο μάξιμουμ μπρέικ καριέρας για τον Σέλμπι (vid)

Ο Μαρκ Σέλμπι έκανε το μάξιμουμ μπρέικ στο Μίλτον Κέινς απέναντι στον Τζακ Λισόφσκι στο πλαίσιο του βρετανικού όπεν παίρνοντας τη νίκη με 4-1 στον τρίτο γύρο. Ο 39χρονος έφτασε τα τέσσερα μάξιμουμ μπρέικ στην επαγγελματική του καριέρα και ήταν το πρώτο από το 2018.

 Ο Σέλμπι διεκδικεί και το έπαθλο των 5.000 λιρών για το υψηλότερο μπρέικ ξεπερνώντας τους 143 πόντους που είχαν ο Άντι Χικς και ο Ντέιβιντ Γκρέις νωρίτερα στο τουρνουά ενώ έγινε ο δωδέκατος στην ιστορία που φτάνει τα τουλάχιστον τέσσερα επίσημα μάξιμουμ μπρέικ. Το προηγούμενο που είχε πετύχει ήταν στο Champion of Champions του 2018 απέναντι στον Ρίκι Γουόλντεν που ήταν και το εκατοστό στην ιστορία. Το πρώτο χρονικά ήταν το 2009 στο Jiangsu Classic ενώ έχει πετύχει 147 πόντους και στο UK Championship του 2013.

 Αντίπαλος του Σέλμπι στα προημιτελικά θα είναι ο Μαρκ Άλεν. Σε άλλα ματς ο Λιού Χιοτιάν νίκησε 4-1 τον Μάθιου Στίβενς και θα αντιμετωπίσει στην οκτάδα τον Ρόμπι Γουίλιαμς που πήρε τη νίκη απέναντι στον Στίβεν Χόλγουορθ, τον τελευταίο ερασιτέχνη που είχε απομείνει στο τουρνουά. Πρόκριση και για τον Τζέιμι Τζόουνς με 4-2 επί του Μπεν Γούλαστον.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα