fbpx

Ευρωπαϊκό: Μέχρι τους “32” Λειβαδίτης και Κοτρώνης

Ευρωπαϊκό: Μέχρι τους “32” Λειβαδίτης και Κοτρώνης

Μέχρι τους “32” κατάφεραν να φτάσει το ελληνικό δίδυμο των Δημήτρη Λειβαδίτη και Κωνσταντίνου Κοτρώνη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts που διοργανώνεται στην Γκάντια της Ισπανίας (28/09-01/10).

Οι διεθνείς ηττήθηκαν 4-2 από τους Ελβετούς Στεφάν Μπελμόντ και Τόμας Γιούνχανς και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση στα διπλά απέναντι σε ένα από τα κορυφαία δίδυμα τα τελευταία χρόνια στον χώρο των Darts.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με εναλλαγές στο προβάδισμα μέχρι τα μισά του αγώνα όπου οι Ελβετοί με 3 συνεχόμενα νικηφόρα Legs ξέφυγαν με 3-1 και τελικά πήραν το εισιτήριο για τους “16” της Ευρώπης.

Οι Έλληνες διεθνείς στους “64” είχαν κάνει μια σημαντική νίκη 4-3 με ανατροπή απέναντι στους Νέλσον και Κόριν από τη Νησο Μαν (Isle of Man). H νίκη έδωσε 2 πόντους στο overall ranking. Η Εθνική με τις νίκες στο Ομαδικό και τα Ατομικά(Κουπαράνης,Λειβαδίτης) συγκέντρωσε συνολικά 7 βαθμούς και κατέλαβε την 25η θέση .

Ήττα και αποκλεισμός από τα διπλά νωρίτερα και για τους Αρσένη Κουπαράνη και Δημήτρη Τσακίρη στην φάση των “128” από τους Λετονούς Στρέλις/Νάγκλις με 4-3.

https://darts.apexsports.gr/2022/09/29/evropaiko-ektos-ton-16-to-omadiko-stin-ispania/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/27/evropaiko-protathlima-darts-tha-dosei-to-paron-i-elliniki-apostoli/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα