ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

H ανάρτηση του Κοτρώνη μετά τον αποκλεισμό στα Ατομικά

H ανάρτηση του Κοτρώνη μετά τον αποκλεισμό στα Ατομικά

Ο Κώστας Κοτρώνης ηττήθηκε 4-0 από τον Κροάτη Ρόμεο Γκρμπάβατς για την φάση των “128” και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Ατομικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts που διοργανώνεται στην Γκάντια της Ισπανίας (28/09-01/10).

Ο Έλληνας διεθνής με ανάρτηση του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε την δική του εξήγηση για την ήττα και ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση και τον αποκλεισμό από τον κόσμο που τον υποστηρίζει. Ο Κοτρώνης ανέφερε πως ήταν άρρωστος με στομαχικές διαταραχές και η συμμετοχή του ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής σε ένδειξη σεβασμού προς τον αντίπαλο.

Ζητώ συγνώμη από όλους για την σημερινή μου εμφάνιση στο board. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να παίξω από σεβασμό στον αντίπαλο και στο εθνόσημο. Είμαι άρρωστος από χθες το βράδυ με στομαχικές διαταραχές και έντονο βήχα και εφίδρωση κ έχω κοιμηθεί μόλις μία ώρα. Πάμε γερά με Αρσέν κ Μίμη να μαζέψουμε και άλλους πόντους για την εθνική ομάδα μας“, δήλωσε.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.