ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Τ20: Ανακοινώθηκε πως θα μοιρασθούν τα χρηματικά έπαθλα των 5,6 εκατ. δολαρίων

Παγκόσμιο Τ20: Ανακοινώθηκε πως θα μοιρασθούν τα χρηματικά έπαθλα των 5,6 εκατ. δολαρίων

Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος ανακοίνωσε τα χρηματικά έπαθλα για το φετινό παγκόσμιο κύπελλο Τ20 που θα αρχίσει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 16 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου με τους κατόχους του τίτλου να παίρνουν το ποσό του 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ τα μισά θα πάρουν οι ηττημένοι του τελικού.

 Στο τέλος του τουρνουά που θα έχει διάρκεια σχεδόν ενός μήνα με την συμμετοχή 16 ομάδων, οι ηττημένοι των ημιτελικών θα πάρουν από 400.000 δολάρια από το συνολικό έπαθλο των 5,6 εκατομμυρίων. Οι οκτώ ομάδες που θα αποκλειστούν από τη φάση του Super 12 θα πάρουν από 70.000 και όπως συνέβη και στη διοργάνωση της περασμένης χρονιάς κάθε νίκη στα 30 ματς της φάσης των Super 12 θα προσφέρει 40.000.

 Οι οκτώ ομάδες που πέρασαν απευθείας στη φάση Super 12 είναι το Αφγανιστάν, η Αυστραλία, το Μπανγκλαντές, η Αγγλία, η Ινδία, η Νέα Ζηλανδία, το Πακιστάν και η Νότια Αφρική. Οι άλλες οκτώ ομάδες, Ναμίμπια, Σρι Λάνκα, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά στον πρώτο όμιλο και Δυτικές Ινδίες, Σκωτία, Ιρλανδία και Ζιμπάμπουε στο δεύτερο όμιλο θα διεκδικήσουν την παρουσία τους με το κάθε ματς του πρώτου γύρου να αποφέρει 40.000 δολάρια για τη νίκη.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.