ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Alfred Dunhill Links Championship: Νικητής ο Ράιαν Φοξ (vid)

Alfred Dunhill Links Championship: Νικητής ο Ράιαν Φοξ (vid)

O Ράιαν Φοξ πήρε τον τίτλο στο Alfred Dunhill Links Championship που πραγματοποιήθηκε στην Σκωτία στο πλαίσιο του DP World Tour. Ο Φοξ κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του στον τελευταίο γύρο στο γήπεδο του Σεντ Άντριους και να φτάσει στη νίκη με διαφορά ενός χτυπήματος από τον Κάλουμ Σίνγουϊν και τον Άλεξ Νόρεν έχοντας συνολική επίδοση 15 χτυπημάτων κάτω από το όριο.

 Ο Φοξ έπαιρνε συχνά μέρος στη διοργάνωση με τον αείμνηστο Αυστραλό Σέιν Γουόρν, έναν από τους κορυφαίους παίκτες κρίκετ όλων των εποχών και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε εκείνον. «Ένιωσα ότι ο Γουόρνι ήταν μαζί μου αυτή την εβδομάδα», είπε ο Νεοζηλανδός. «Χρειάζεται και λίγη τύχη στο γκολφ και ένιωσα ότι ήταν εκείνος σήμερα. Λάτρευε αυτό το τουρνουά και έχουμε διασκεδάσει πολύ εδώ τα προηγούμενα χρόνια. Έλειψε σε πολλούς ανθρώπους αυτή την εβδομάδα, όπως και σε εμένα, αλλά είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που πήρα τον τίτλο και θα τον θυμάμαι με αυτό τον τρόπο».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.