ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ICC Γυναικών: Ξεφεύγει στην παγκόσμια κατάταξη η Αυστραλία

ICC Γυναικών: Ξεφεύγει στην παγκόσμια κατάταξη η Αυστραλία

Η γυναικεία ομάδα κρίκετ της Αυστραλίαw διατηρεί την κυριαρχία της τόσο στα ODI όσο και στα T20I μετά την ετήσια ανανέωση της παγκόσμιας κατάταξης από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος ανοίγοντας μάλιστα και τη διαφορά από τη δεύτερη Αγγλία από τους 14 στους 18 βαθμούς.

 Η ανανεωμένη παγκόσμια κατάταξη αντανακλά όλες τις επιδόσεις από τον Οκτώβριο του 2019 με εκείνες που διεξήχθησαν πριν τον Οκτώβριο του 2021 να μετρούν πλέον στο 50% της αρχικής τους αξίας. Στα ματς που έγιναν το τελευταίο δωδεκάμηνο η Αυστραλία είναι αήττητη σε 14 αναμετρήσεις με δέκα νίκες και τέσσερις χωρίς να αναδειχθεί νικητής. Σε αυτή την πορεία επικράτησαν της Ινδίας, της Αγγλίας, του Πακιστάν και της Ιρλανδίας και ολοκλήρωσαν με τον τίτλο στους Αγώνες Κοινοπολιτείας του Μπέρμιγχαμ.

Η Αυστραλία έχει 299 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Αγγλία με 281. Η πρώτη τετράδα μένει ως έχει με τη Νότια Αφρική να προσπερνά τις Δυτικές Ινδίες στην πέμπτη θέση φτάνοντας τους 246 βαθμούς.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.