fbpx

Θεσσαλονίκη: Παρουσία φιλάθλων το τουρνουά

Θεσσαλονίκη: Παρουσία φιλάθλων το τουρνουά

 Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Ατομικό Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (Subbuteo), το οποίο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, που διοργάνωσε το Σωματείο “ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (THESSALONIKI TSC), υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (ΕΕΕΠ)και αποτελεί μέρος του Ελληνικού καλεντάρι για το 2022.

  Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 40, με αθλητές από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Χαλκίδα και Ηράκλειο Κρήτης είχαν εκπροσώπους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν διεκδικώντας τόσο το τρόπαιο του νικητή, όσο και πόντους για την βαθμολογία στο Ελληνικό Ranking.

Αξιοσημείωτο γεγονός η παρουσία φίλων του Subbuteo, οι οποίοι παρευρέθησαν απλά για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Μεγάλος Νικητής ήταν ο Λαρισαίος Φιλίππου Γιώργος ο οποίος κέρδισε τον συντοπίτη του Πραντσούδη Ευριπίδη, στη διαδικασία των πέναλτι. Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, καθώς η λήξη της κανονικής διάρκειας βρήκε ισόπαλους τους δύο αντιπάλους με 1-1. Στην παράταση δεν μπήκε κάποιο γκολ, και χρειάστηκε να εκτελεστούν 16 συνολικά πέναλτι προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Την τετράδα συμπλήρωσαν οι Κεχρής Κώστας και Πολύζος Σπύρος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα