fbpx

Hong Kong Masters: Ως νούμερο ένα κόσμου θα εμφανιστεί ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Hong Kong Masters: Ως νούμερο ένα κόσμου θα εμφανιστεί ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν θα πάρει μέρος στο Invitational Hong Kong Masters διατηρώντας την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη παρά τον αποκλεισμό – σοκ στον πρώτο γύρο του βρετανικού όπεν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε στην κορυφαία θέση μετά την ήττα του Τζαντ Τραμπ με 4-3 από τον Μαρκ Άλεν στο γύρο των 16 καθώς ο Τραμπ έπρεπε να πάρει τον τίτλο μετά την ήττα του Ο’Σάλιβαν με 4-1 από τον Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ.

 Επιστροφή στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης για τον Μαρκ Άλεν παρά την ήττα του με 10-7 από τον Ράιαν Ντέι στον τελικό του βρετανικού όπεν με τον τελευταίο να ανεβαίνει από την 27η στην 16η θέση. Ο Νιλ Ρόμπερτσον, ο οποίος πήρε το πιο πρόσφατο Hong Kong Masters το 207 νικώντας 6-3 στον τελικό τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν ανέβηκε στην τρίτη θέση  αν και έχει χάσει τα πρώτα τρία ranking τουρνουά της σεζόν ενώ ο Μαρκ Σέλμπι υποχώρησε στην τέταρτη θέση μετά την ήττα με 5-3 από τον Άλεν στα προημιτελικά του βρετανικού όπεν.

 Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν αρχίζει την παρουσία του στο Hong Kong Masters απέναντι στην τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών Ενγκ Ον Γι με τους πρώτους 16 στην παγκόσμια κατάταξη μετά το UK Championship (12-20 Νοεμβρίου) να παίρνουν την πρόκριση για το Masters στο Alexandra Palace του Λονδίνου (8-15 Ιανουαρίου). Το όπεν Βόρειας Ιρλανδίας, το τέταρτο ranking τουρνουά της σεζόν, αποτελεί σταθμό του Home Nations Series με τον Άλεν να πηγαίνει ως κάτοχος του τίτλου στο τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 16-23 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα