ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U23: Με μέτρα κατά του κορονοϊού στην Ταϊβάν

Παγκόσμιο U23: Με μέτρα κατά του κορονοϊού στην Ταϊβάν

Το παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 23 ετών θα διεξαχθεί στην Ταϊβάν με την οργανωτική επιτροπή να παίρνει σειρά μέτρων για να αποφύγει τα περιστατικά κορονοϊού όπως την απαγόρευση στους παίκτες να ανταλλάσσουν αναμνηστικά, σε συνεργασία με την επιτροπή ασφάλειας και υγείας της χώρας.

 Ομάδες, παράγοντες και επιτελεία θα πρέπει να διαβιώνουν σε ένα όπως χαρακτηρίστηκε προστατευμένο περιβάλλον ενώ η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτικές. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πόλη της Ταϊπέι, το Ταϊτσούνγκ και το Ντου Λιού, ωστόσο οι συμμετέχοντες δεν θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με τον τοπικό πληθυσμό.

 Σε ό,τι αφορά τις αποστολές, ξέσπασμα του κορονοϊού θα θεωρείται όταν περισσότεροι από οκτώ από τους συνολικά 24παίκτες βρεθούν θετικοί. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η ομάδα δεν θα μπορεί να αγωνίζεται ενώ εκείνοι που δεν έχουν νοσήσει θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα και να επαναλαμβάνουν τα τεστ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.