fbpx

Τζαντ Τραμπ: «Είμαι ο καλύτερος όταν πιάνω τη μέγιστη απόδοσή μου»

Τζαντ Τραμπ: «Είμαι ο καλύτερος όταν πιάνω τη μέγιστη απόδοσή μου»

Ο Τζαντ Τραμπ πιστεύει πως όταν παίζει στο καλύτερό του επίπεδο δεν έχει αντίπαλο αν και παραδέχεται ότι το ίδιο μπορεί να πιστεύουν και πολλοί αντίπαλοί του. Ο Τραμπ είναι ένας από τους κορυφαίους στο χώρο του σνούκερ τα τελευταία πέντε χρόνια και η «απογείωση» στην καριέρα του ήρθε το 2019 όταν έκανε το Triple Crown με την κατάκτηση του Μάστερς και του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 Ο ίδιος σημείωσε ρεκόρ με την κατάκτηση των περισσότερων τίτλων σε ranking τουρνουά σε μία σεζόν όταν τα κατάφερε έξι φορές το 2019-2020 ενώ πρόσθεσε άλλες πέντε κατακτήσεις την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

 Ο 33χρονος Τραμπ κέρδισε την περασμένη σεζόν το τουρκικό Μάστερς προτού ηττηθεί στον τελικό του Κρούσιμπλ από τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στο Σέφιλντ με τους δύο τους να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης ενόψει του Hong Kong Masters αυτή την εβδομάδα.

 «Αισθάνομαι ότι στην ημέρα μου, όπως πολλοί άλλοι θα μπορούσα να πουν, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο», είπε στο World Snooker Tour. «Νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο καλύτερό μου παιχνίδι αν και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλοι που θα έλεγαν το ίδιο».

 Ο Τραμπ βρίσκεται 91.000 λίρες πίσω από τον Ο’Σάλιβαν σε χρηματικά έπαθλα με το επόμενο ranking τουρνουά να είναι το όπεν Βόρειας Ιρλανδίας που αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου. Το έπαθλο για το νικητή στο Μπέλφαστ ανέρχεται στις 80.000 λίρες για το νικητή που σημαίνει ότι ο Τραμπ δεν θα μπορεί να προσπεράσει τον Ο’Σάλιβαν τουλάχιστον μέχρι το UK Championship το Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα