fbpx

Hong Kong Masters: Ο Φου νίκησε τον Σέλμπι (vid)

Hong Kong Masters: Ο Φου νίκησε τον Σέλμπι (vid)

Ο Μάρκο Φου έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο του Hong Kong Masters μπροστά στο κοινό της χώρας του νικώντας 5-2 τον Μαρκ Σέλμπι. Ο Φου, ο οποίος κάνει την επιστροφή του αυτή την σεζόν στο World Snooker Tour καθώς δεν είχε παίξει από τις αρχές του 2020 όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού δεν έδειξε σημάδια πίεσης παίρνοντας το πρώτο φρέιμ με μπρέικ των 51 και 52 πόντων.

 Ο Σέλμπι είχε ένα μπρέικ 43 πόντων προτού χάσει μία μαύρη με τον Φου να επιστρέφει και να καθαρίζει το τραπέζι με 65 πόντους διπλασιάζοντας το προβάδισμά του. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Σέλμπι, πήρε το τρίτο φρέιμ αξιοποιώντας το λάθος του αντιπάλου του.

 Ο Φου πήρε το επόμενο με τον Σέλμπι να μειώνει ξανά σημειώνοντας το μοναδικό century της αναμέτρησης με ένα μπέικ 112 πόντων. Από εκεί και μετά ο Φου ήταν κυρίαρχος αξιοποιώντας την άστοχη ροζ του αντιπάλου του. Με δύο επισκέψεις στο τραπέζι ο Κινέζος πήρε διαφορά 70 πόντων με τον Σέλμπι να χρειάζεται σνούκερς. Ο ίδιος έκανε ένα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και την ανατροπή με τον Φου να σημειώνει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του τα τελευταία τρία χρόνια.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα