ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Hong Kong Masters: Στην επικαιρότητα ξανά η περίπτωση της Νικόλ Κίντμαν

Hong Kong Masters: Στην επικαιρότητα ξανά η περίπτωση της Νικόλ Κίντμαν

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν θα είναι σε θέση να προπονηθεί στο μέρος που θα διεξαχθεί το Hong Kong Masters παίρνοντας επίσημη εξαίρεση από τους διοργανωτές για τους κανονισμούς περί κορονοϊού.

 Η παραβίαση αυτών των κανονισμών αποτελεί ποινικό αδίκημα στο Χονγκ Κονγκ με την περυσινή περίπτωση της Νικόλ Κίντμαν να επανέρχεται στο προσκήνιο. Η Αυστραλή βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε πάρει άδεια από την τοπική κυβέρνηση κατά την επίσκεψή της στην περιοχή αποφεύγοντας την τριήμερο καραντίνα, κάτι που είχε προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στον τοπικό πληθυσμό.

 Οι διοργανωτές του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά από το 2017 επιμένουν ότι δεν πρόκειται για ίδια περίπτωση. «Η υπόθεση με τη Νικόλ Κίντμαν ήταν εντελώς διαφορετική», είπε ο Βίνσεντ Λόου Γουίνγκ-Τσουνγκ, επικεφαλής της ομοσπονδίας σνούκερ και μπιλιάρδου του Χονγκ Κονγκ. «Εκείνη είχε πάρει εξαίρεση από την καραντίνα. Οι παίκτες συνεχίζουν να παρακολουθούνται, δεν μπορούν να γευματίζουν σε εστιατόρια και η μοναδική εξαίρεση που έχουν είναι να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο τις πρώτες τρεις ημέρες από την άφιξή τους».

 «Φυσικά οφείλουμε να υπενθυμίζουμε στους παίκτες να ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και είμαστε βέβαιοι ότι το κατανοούν και θα το κάνουν με όλη την στήριξη που τους παρέχουμε. Έχουμε στήσει προπονητικές εγκαταστάσεις στο χώρο και δώσαμε άδεια να εξασκηθούν».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.