fbpx

Hong Kong Masters: Ο Ρόμπερτσον νίκησε τον Γουίλιαμς (vid)

Hong Kong Masters: Ο Ρόμπερτσον νίκησε τον Γουίλιαμς (vid)

Ο Νιλ Ρόμπερτσον εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Hong Kong Masters νικώντας 5-3 τον Μαρκ Γουίλιαμς. Στα πρώτα φρέιμ μεταξύ των δύο πρώην παγκόσμιων πρωταθλητών ο Ρόμπερτσον κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει και να κάνει το 2-2 στο τέταρτο αφήνοντας ανοικτό το ματς.

 Η αρχή ήταν παράξενη στο πέμπτο φρέιμ με τον Ρόμπερτσον να δείχνει επηρεασμένος από το θόρυβο του κοινού, ο Γουίλιαμς ωστόσο δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει με τον Ρόμπερτσον να σημειώνει το υψηλότερο μπρέικ του τουρνουά έως τώρα με 140 πόντους.

 Όντας μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά ο Ρόμπερτσον δεν έχασε χρόνο στο έκτο φρέιμ ωστόσο έχασε τη μαύρη μπάλα με τον Γουίλιαμς να έχει την ευκαιρία την οποία και πάλι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Ο Ρόμπερτσον μπορεί να συνέχισε να δυσκολεύει τον εαυτό του ωστόσο άνοιξε τη διαφορά στα δύο φρέιμ κάνοντας το 4-2. Ο Γουίλιαμς έπρεπε να κερδίσει το επόμενο για να κρατήσει σε εξέλιξη την αναμέτρηση και αυτό έκανε με 80 πόντους. Το όγδοο αποδείχθηκε και το τελευταίο με τον Αυστραλό να παίρνει την πρόκριση και να συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που είχε πάρει το 2017, την προηγούμενη φορά που διεξήχθη το Hong Kong Masters.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα