ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

LIV Golf: Χωρίς βαθμούς για την κατάταξη η διοργάνωση στην Ταϊλάνδη

LIV Golf: Χωρίς βαθμούς για την κατάταξη η διοργάνωση στην Ταϊλάνδη

Η νέα στρατηγική συμμαχία του LIV Golf με το Tour Μέσης Ανατολής και βόρειας Αφρικής (MENA), δεν αλλάζει το γεγονός ότι για άλλη μία φορά δεν θα απονεμηθούν βαθμοί για την παγκόσμια κατάταξη.

Το προσεχές τουρνουά του LIV Golf διεξάγεται στην Ταϊλάνδη και οι άνθρωποι της διοργάνωσης είχαν την ελπίδα ότι η ανακοίνωση της συνεργασίας με το MENA Tour θα άλλαζε την κατάσταση αναφορικά με το αν θα απονεμηθούν βαθμοί καθώς από εκεί κρίνονται τα εισιτήρια που οδηγούν στα μέιτζορ τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αρμόδια επιτροπή για την παγκόσμια κατάταξη είπε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να εξετάσει την κατάσταση με τη νέα συμφωνία που σημαίνει ότι το τουρνουά του LIV Golf στη Μπανγκόκ και αυτό του MENA Tour στη Τζέντα δεν θα αποφέρουν βαθμούς.

Η έλλειψη βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζει το LIV Golf το οποίο δημιουργήθηκε φέτος με την στήριξη fund από την Σαουδική Αραβία και διοργανώνει τουρνουά τριών γύρων, στις 54 τρύπες, χωρίς όριο πρόκρισης.

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.