ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Open de Espana (R1): Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Open de Espana (R1): Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Ασούν Βου, Κιραντέτς Αφιμπαρνάτ και Ντάριους Φαν Ντριλ μοιράζονται την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μετά τον πρώτο γύρο του ισπανικού όπεν που διεξάγεται στο πλαίσιο του DP World Tour με τους τρεις παίκτες να ανεβάζουν την απόδοσή τους στις τελευταίες τρύπες της Μαδρίτης.

 Ο Ασούν Βου, ο οποίος άρχισε από τους πρώτους χρονικά στην ημέρα κατάφερε να φτάσει στο clubhouse με την κορυφαία επίδοση στα οκτώ χτυπήματα κάτω από το όριο. Ο Ταϊλανδός Αφιμπαρνάτ είχε την ίδια απόδοση με διαφορά μερικών ωρών πετυχαίνοντας πέντε διαδοχικά μπέρντι προς το τέλος του γύρου του. Ο Ολλανδός Φαν Ντριλ επίσης κράτησε το καλύτερο για το τέλος με αποτέλεσμα να υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή.

 Μόλις ένα χτύπημα πίσω από την πρωτοπόρο τριάδα βρίσκεται ο ντόπιος Τζον Ραμ, ο Γάλλος Ματιέ Παβόν και ο Σουηδός Γιόακιμ Λάγκεργκρεν. Η πιο θεαματική στιγμή της ημέρας ήρθε από τον Άγγλο Ντάνιελ Γκάβινς ο οποίος μετά το τετραπλό μπόγκι στην όγδοη τρύπα πέτυχε άσσο στην επόμενη.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.