ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Open de Espana: Παραμένει στη μάχη του τίτλου ο Ραμ (vid)

Open de Espana: Παραμένει στη μάχη του τίτλου ο Ραμ (vid)

O Τζον Ραμ είχε μία ανάμικτη ημέρα για το δεύτερο γύρο του όπεν Ισπανίας ωστόσο παραμένει στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου για τρίτη φορά στην καριέρα του, στο πλαίσιο του DP World Tour. Μετά από μία σειρά μέτριων χτυπημάτων ο Ραμ πήγε να κάνει την ανατροπή στο Κλουμπ ντε Κάμπο ολοκληρώνοντας με επίδοση δέκα χτυπημάτων κάτω από το όριο και σε απόσταση δύο από τον Στίβεν Γκάλαχερ και τον Πολ Γουόρινγκ που μοιράζονται την κορυφή.

 «Μπορώ να πω ότι έπαιξα 11 άβολες τρύπες και στην συνέχεια έπαιξα πολύ καλό γκολφ στις τελευταίες επτά», είπε ο Ραμ. «Από τη δωδέκατη και μετά έπαιξα υπέροχα. Ήταν πολύ απολαυστικό. Είναι το κομμάτι του γηπέδου που έχω την τάση να αποδίδω καλύτερα οπότε ελπίζω να βελτιωθώ λίγο στις εμπρός εννέα τις επόμενες δύο ημέρες».

 Ο Ισπανός αγωνίζεται στο τουρνουά της χώρας του με στόχο να πάρει τον τίτλο για τρίτη φορά όπως είχε κάνει ο αείμνηστος συμπατριώτης του Σέβε Μπαγεστέρος.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.