fbpx

Πιθανή η συμμετοχή του Τάιγκερ Γουντς στο Hero World Challenge

Πιθανή η συμμετοχή του Τάιγκερ Γουντς στο Hero World Challenge

O Τάιγκερ Γουντς ίσως εμφανιστεί στο Hero World Challenge το Δεκέμβριο σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Αμερικανού κατόχου 15 μέιτζορ τίτλων. Ο Γουντς έχει κάνει μόλις τρεις εμφανίσεις μέσα στο 2022, όλες σε τουρνουά μέιτζορ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο πόδι που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα την περασμένη χρονιά.

 Η κίνησή του ήταν σαφώς επηρεασμένη στο Μάστερς, το PGA Championship και το Open Championship με τις επιδόσεις του να πηγαίνουν όλο και χειρότερα παρά το ότι ο ίδιος έλεγε ότι η σωματική του κατάσταση βελτιώνεται. Ο ίδιος είπε μετά το Open στο Σεντ Άντριους ότι δεν είναι σίγουρος για το αν θα παίξει ξανά αν και δεν προτίθεται να αποσυρθεί.

 Τον Ιούλιο ακούστηκε για πρώτη φορά η πιθανότητα παρουσίας του στο Hero World Challenge, ένα τουρνουά στο οποίο είναι ο οικοδεσπότης και θα διεξαχθεί στις Μπαχάμες τον Δεκέμβριο. Το τουρνουά διεξάγεται με την συμμετοχή είκοσι παικτών και απομένουν τρεις ανοικτές θέσεις, οπότε ίσως η μία από αυτή να είναι για τον Γουντς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα