ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πιθανή η συμμετοχή του Τάιγκερ Γουντς στο Hero World Challenge

Πιθανή η συμμετοχή του Τάιγκερ Γουντς στο Hero World Challenge

O Τάιγκερ Γουντς ίσως εμφανιστεί στο Hero World Challenge το Δεκέμβριο σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Αμερικανού κατόχου 15 μέιτζορ τίτλων. Ο Γουντς έχει κάνει μόλις τρεις εμφανίσεις μέσα στο 2022, όλες σε τουρνουά μέιτζορ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο πόδι που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα την περασμένη χρονιά.

 Η κίνησή του ήταν σαφώς επηρεασμένη στο Μάστερς, το PGA Championship και το Open Championship με τις επιδόσεις του να πηγαίνουν όλο και χειρότερα παρά το ότι ο ίδιος έλεγε ότι η σωματική του κατάσταση βελτιώνεται. Ο ίδιος είπε μετά το Open στο Σεντ Άντριους ότι δεν είναι σίγουρος για το αν θα παίξει ξανά αν και δεν προτίθεται να αποσυρθεί.

 Τον Ιούλιο ακούστηκε για πρώτη φορά η πιθανότητα παρουσίας του στο Hero World Challenge, ένα τουρνουά στο οποίο είναι ο οικοδεσπότης και θα διεξαχθεί στις Μπαχάμες τον Δεκέμβριο. Το τουρνουά διεξάγεται με την συμμετοχή είκοσι παικτών και απομένουν τρεις ανοικτές θέσεις, οπότε ίσως η μία από αυτή να είναι για τον Γουντς.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.