fbpx

Shriners Children’s Open (R3): Ισοβαθμία στην κορυφή (vid)

Shriners Children’s Open (R3): Ισοβαθμία στην κορυφή (vid)

Τομ Κιμ και Πάτρικ Κάντλεϊ μοιράζονται την πρώτη θέση στο Λας Βέγκας μετά τον τρίτο και προτελευταίο γύρο του Shriners Children’s Open που διεξάγεται στο πλαίσιο του PGA Tour. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για χαμηλά σκορ και ο Αμερικανός τις αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο καθώς είχε πέντε μπέρντι στις πρώτες έξι τρύπες και ακολούθησαν άλλα πέντε μπέρντι με αποτέλεσμα να κλείσει με 60 χτυπήματα, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοσή του σε ένα γύρο.

Την προηγούμενη φορά που ο Κάντλεϊ είχε 60 χτυπήματα σε ένα γύρο ήταν στο Travelers Championship του 2011 όταν τότε, σε ηλικία 19 ετών και ως ερασιτέχνης ολοκλήρωνε την πρώτη του χρονιά στο πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες. Ο 20χρονος Νοτιοκορεάτης, ο Κιμ, κάτοχος του τίτλου στο Wyndham Championship και με πολύ καλή παρουσία πριν λίγες εβδομάδες στο Presidents Cup σημείωσε πέντε μπέρντι στις τελευταίες έξι τρύπες με τους δύο γκόλφερ να έχουν διαφορά τριών χτυπημάτων από τον Μίτο Περέιρα και τον Μάθιου Νε Σμιθ.

O Πάτρικ Κάντλεϊ σε αυτό το γήπεδο πήρε τον πρώτο του τίτλο σε επίδοση PGA Tour το 2017 ενώ μετράει και δύο δεύτερες θέσεις στο Λας Βέγκας. Νικητής σε δύο περιπτώσεις μέσα στο 2022 αν πάρει τον τίτλο τότε θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα