fbpx

Hong Kong Masters: Νικητής ο Ο’Σάλιβαν μπροστά σε ρεκόρ θεατών (vid)

Hong Kong Masters: Νικητής ο Ο’Σάλιβαν μπροστά σε ρεκόρ θεατών (vid)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν αναδείχθηκε κάτοχος του τίτλου στο Hong Kong Masters επικρατώντας στον τελικό με 6-4 του Μάρκο Φου μπροστά σε ένα κοινό που έκανε ρεκόρ καθώς περισσότεροι από 8.500 θεατές βρέθηκαν στο Hong Kong Coliseum.

 Ο Rocket, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του δήλωσε ότι αυτό το τουρνουά είναι πιθανότατα το κορυφαίο που έχει πάρει ποτέ μέρος. Ο Άγγλος είχε μπρέικ των 52, 71, 59, 105, 51 και 114 πόντων παίρνοντας και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 λιρών. «Το να έχεις σχεδόν 9.000 θεατές σε ένα ματς σνούκερ είναι ανήκουστο», είπε. «Συνήθως δεν παίζουμε μπροστά σε περισσότερους από τρεις χιλιάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι δημιούργησαν αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση».

 «Το να αντιμετωπίζω τον Μάρκο μπροστά στο κοινό του Χονγκ Κονγκ είναι σαν ένα όνειρο. Είναι σαν να αντιμετωπίζεις τον Τζέιμς Γουατάνα στην Ταϊλάνδη. Ήταν μία φανταστική εμπειρία για εμένα και είναι σπουδαίο να τον βλέπω να επιστρέφει και να παίζει φανταστικά. Ήταν τρία δύσκολα χρόνια για όλους και είναι σπουδαίο να επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ήταν μία θαυμάσια εμπειρία και ανυπομονώ να επιστρέψω, ελπίζω να σας δω την επόμενη χρονιά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα