fbpx

LIV Golf: Ικανοποιημένος με την αποχώρησή του από το PGA Tour ο Κάμερον Σμιθ

LIV Golf: Ικανοποιημένος με την αποχώρησή του από το PGA Tour ο Κάμερον Σμιθ

Ο Κάμερον Σμιθ είναι ο γκόλφερ με την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη που μεταπήδησε στο LIV Golf και δήλωσε ότι το σκληρό, όπως το χαρακτήρισε, πρόγραμμα του PGA Tour ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την κίνησή του.

 Ο Αυστραλός πήρε τον πρώτο του τίτλο μέιτζορ μέσα στο 2022 όταν νίκησε τον Ρόρι ΜακΙλρόι στο Όπεν, προτού πάρει την απόφαση να συνεχίσει στη νέα διοργάνωση που στηρίζεται σε fund της Σαουδικής Αραβίας. Το συμβόλαιό του σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ύψους 140 εκατομμυρίων δολαρίων με το νικητή κάθε τουρνουά να παίρνει χρηματικό έπαθλο τεσσάρων εκατομμυρίων.

 Τα χρήματα σαφώς και αποτελούν παράγοντα που δίνει κίνητρο ωστόσο ο Σμιθ τόνισε ότι το σκληρό πρόγραμμα ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να παίζω ξανά σε όλο τον κόσμο», είπε στο ABC Grandstand. «Θα πρέπει να είσαι εδώ για να κρατήσεις την κάρτα σου και να είσαι ανταγωνιστικός στο FedExCup. Το PGA Tour είναι σκληρό για να είμαι ειλικρινής αλλά με το LIV έχεις μικρότερο πρόγραμμα και σε μικρότερη χρονική περίοδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά απασχολημένοι εδώ για τέσσερις με πέντε μήνες αλλά θα είμαι ικανός να έχω ελεύθερο χρόνο και να εξελίξω το παιχνίδι μου».

 Επόμενος σταθμός στο LIV Golf αυτή την εβδομάδα στην Σαουδική Αραβία ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται στο Μαϊάμι στα τέλη Οκτωβρίου με τον Σμιθ στην συνέχεια να επιστρέφει στην πατρίδα του και να ετοιμάζεται για το αυστραλιανό PGA στη γενέτειρά του, το Κουίνσλαντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα