fbpx

Πάνω από 350.000 εισιτήρια πωλήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ!

Πάνω από 350.000 εισιτήρια πωλήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ!

Σε πρωτοφανή επιτυχία για τη διοργανώτρια Αγγλία εξελίσσεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ πριν καν αρχίσει! Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν πως έχουν ήδη πουλήσει 350.000 εισιτήρια για τους αγώνες, την ώρα που απομένει σχεδόν μία εβδομάδα ακόμη για την έναρξη του τουρνουά.

Ο αριθμός χαρακτηρίζεται ανώτερος από κάθε προσδοκία, ενώ υπάρχουν σοβαρές ελπίδες πως το νούμερο θα είναι στο φινάλε αρκετά μεγαλύτερο, λόγω πολλών φαν του ράγκμπι λιγκ που θα σπεύσουν τελευταία στιγμή θα προμηθευτούν εισιτήρια για συγκεκριμένους αγώνες.

Ο αριθμός των φιλάθλων της “τελευταίας στιγμής” αναμένεται μεγαλύτερος από το σύνηθες λόγω της οικονομικής κρίσης στη Βρετανία. Συγκεκριμένα, η αύξηση του κόστους ζωής έκανε πολλούς φιλάθλους διστακτικούς στο να αγοράσουν από νωρίς εισιτήρια, οπότε αναμένεται πολλοί εξ αυτών να το πράξουν ακόμη και ανήμερα του αγώνα που θέλουν να δουν, θέλοντας να… οργανώσουν τα οικονομικά τους έως και την τελευταία στιγμή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση επρόκειτο να διεξαχθεί πέρσι, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των περιπλοκών που δημιούργησε η Covid-19.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα