fbpx

Shriners Children’s Open: Ο τίτλος στον Τομ Κιμ (vid)

Shriners Children’s Open: Ο τίτλος στον Τομ Κιμ (vid)

Λίγες εβδομάδες μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Presidents Cup ο Τομ Κιμ επικράτησε του Πάτρικ Κάντλεϊ και πήρε τον τίτλο στο Shriners Children’s Open στο Λας Βέγκας, στο πλαίσιο του PGA Tour.

 Ο 20χρονος από τη Νότια Κορέα είχε πάρει νωρίτερα στη χρονιά τον τίτλο στο Wyndham Championship και με τη νέα του επιτυχία έγινε ο πρώτος μετά τον Τάιγκερ Γουντς το 1996 που παίρνει δύο τίτλους σε επίπεδο PGA Tour προτού συμπληρώσει τα 21 του χρόνια. «Είναι πραγματικά θαυμάσιο», είπε ο Κιμ. «Λίγους μήνες πριν δεν είχα τίποτα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα είμαι κάτοχος δύο τίτλων, μοιράζομαι ένα ρεκόρ με τον Τάιγκερ, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα για εμένα. Είναι μία τιμή για εμένα και σίγουρα ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό».

 Ο Τομ Κιμ έμεινε μακριά από μπόγκι σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και άντεξε στην πίεση του Κάντλεϊ ολοκληρώνοντας με 24 χτυπήματα κάτω από το όριο, τρία χτυπήματα μπροστά από τον αντίπαλό του ο οποίος μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τον Μάθιου ΝεΣμιθ. «Δούλεψα πολύ σκληρά μαζί με το επιτελείο μου και είμαι ευγνώμων και τυχερός που έχω μία τέτοια ευκαιρία. Απολαμβάνω την συμμετοχή μου στο PGA Tour, νιώθω σαν πεντάχρονο παιδί στην Disneyland», πρόσθεσε ο Νοτιοκορεάτης.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα