fbpx

Δημήτρης Σελεβεντάς στο ApexSports.gr: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχω κάνει» (audio, pics)

Δημήτρης Σελεβεντάς στο ApexSports.gr: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχω κάνει» (audio, pics)

O Δημήτρης Σελεβεντάς μίλησε στο apexsports.gr για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τρίσποντου Μπιλιάρδου U22 που πραγματοποιήθηκε στο στο Χεερούχοβααρντ της Ολλανδίας(23-25/09).

Ο 20χρονος πρωταθλητής μίλησε για τον χαμένο τελικό με τον Χασάς και για τους στόχους του στο μέλλον.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχω κάνει, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, ονειρευόμουν χρόνια τη συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και είχα πολύ καλή διάθεση για τους αγώνες εκτός από άγχος» δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής για την εμπειρία του από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στη γλυκόπικρη γεύση που του άφησε ο τελικός με τον Τούρκο Χασάς ήταν ξεκάθαρος: «Δεν θα μπορούσα να αλλάξω τίποτα στον τελικό, ο Χασάς δεν μου άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Έκανε 2 μεγάλα σερί και ο αγώνας φανερώνει τον νικητή από την αρχή. Όλοι θέλουν να φτάσουν στη κορυφή όταν βρεθούν σε αυτό το σημείο αλλά θα μπορούσα να μην βρίσκομαι καν εκεί, επομένως είμαι απόλυτα χαρούμενος από την πορεία μου και την απόδοσή μου», πρόσθεσε κατηγορηματικά και με αίσθηση ικανοποίησης στο βλέμμα του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τίτλους που έχει κατακτήσει έως τώρα στη καριέρα του στις μικρότερες κατηγορίες : «Έχω κατακτήσει το πρωτάθλημα Νέων Ελλάδος 5 φορές χωρίς να υπάρχει βέβαια μεγάλη συμμετοχή γεγονός που ευελπιστώ να αλλάξει στο μέλλον, σε διεθνές επίπεδο αγωνίστηκα το 2018 στη Γαλλία στις κατηγορίες U18 και U20 και ήθελα πάρα πολύ να διακριθώ, είχα βάλει στόχο ένα μετάλλιο και τελικά κατέκτησα την 3η θέση και στις 2 κατηγορίες, αντιμετωπίζοντας κορυφαίους αντιπάλους», σημείωσε.

«Το 2019 στο Βραδεμβούργο ένιωθα καλά. Ένιωθα σίγουρος ότι θα κάνω το κάτι παραπάνω, προετοιμάστηκα με σκληρή δουλειά και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Χρυσό μετάλλιο και το όνειρό μου να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να διακρίνομαι, έγινε πραγματικότητα. Αυτό το συναίσθημα δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο», τόνισε με φανερή τη συγκίνηση στα μάτια του.

Κρατώντας χαμηλό προφίλ και με πρόθεση να μείνει προσγειωμένος μετά τις επιτυχίες του εξέφρασε την πίστη του για τη συνέχεια. «Χωρίς να είμαι υπερόπτης, αυτά τα αποτελέσματα με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τα ταξίδια μαζί με τους αγώνες σε αλλάζουν σαν άνθρωπο. Μόνο αν το ζήσει κάποιος θα το κατανοήσει», επεσήμανε στο τέλος της αναφοράς του στα μελλοντικά σχέδιά του και στην ερχόμενη συμμετοχή του για πρώτη φορά σε τουρνουά Ανδρών τον Δεκέμβριο στην Αίγυπτο.

Επιμέλεια video, photos: Αργυρώ Αναστασίου

YouTube video

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο Casa De Billar, Τεύθιδος 1, Περιστέρι.

Φωτογράφος: Αργυρώ Αναστασίου

https://billiard.apexsports.gr/2022/10/17/dimitris-seleventas-sto-apexsports-gr-skeftika-polles-fores-na-ta-paratiso-audio-pics/
https://billiard.apexsports.gr/2022/10/12/kostas-kokkoris-sto-apexsports-gr-oi-dynatotites-tou-dimitri-den-echoun-tavani-audio-pics/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα