ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ικανοποίηση των Αυστραλών για την προσθήκη του γκολφ στο πρόγραμμα των Αγώνων Κοινοπολιτείας

Ικανοποίηση των Αυστραλών για την προσθήκη του γκολφ στο πρόγραμμα των Αγώνων Κοινοπολιτείας

Με τη μεγαλύτερη χαρά δέχθηκαν στην Αυστραλία την προσθήκη του γκολφ ανάμεσα στα αθλήματα των Αγώνων Κοινοπολιτείας που θα διεξαχθούν το 2026 στην πολιτεία της Βικτώριας. Πρόκειται για το ένα από τα τρία σπορ που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στον θεσμό (παράκτια κωπηλασία και αγώνες BMX τα άλλα δύο) και οι οικοδεσπότες το βλέπουν ως μία μεγάλη νίκη του αθλήματος.

“Είναι μία σπουδαία νίκη για το γκολφ. Αυτή η ανακοίνωση λαμβάνει υπόψιν την αύξηση της δημοφιλίας του γκολφ και τη γιγάντωση του σπορ τα τελευταία τρία χρόνια”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Τζέιμς Σάδερλαντ, εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Γκολφ της Αυστραλίας.

Αγωνιστικά, η Αυστραλία έχει επίσης πολύ καλές ελπίδες για διάκριση και αυτές συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Κάμερον Σμιθ, Νο2 στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζεται πως οι Αγώνες Κοινοπολιτείας είναι προγραμματισμένοι για το διάστημα 17-29 Μαρτίου, του 2026.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.