fbpx

O’Σάλιβαν: «Το Hong Kong Masters πρότυπο για τα βρετανικά τουρνουά»

O’Σάλιβαν: «Το Hong Kong Masters πρότυπο για τα βρετανικά τουρνουά»

Παίζοντας μπροστά σε ένα κοινό – ρεκόρ σχεδόν 9.000 θεατών στον τελικό του Hong Kong Masters, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν ζήτησε από τους επικεφαλής των βρετανικών τουρνουά σνούκερ να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα στη διοργάνωση.

 «Είναι πιθανότατα το καλύτερο τουρνουά στο οποίο πήρα μέρος ποτέ», είπε. «Αυτή η διοργάνωση μόλις άλλαξε το σνούκερ. Τώρα υπάρχει ένα νέο σημείο αναφοράς. Πιστεύω ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ίσως να είναι κάπως τεμπέληδες και αρκετά ικανοποιημένοι με την τηλεοπτική προβολή», πρόσθεσε ο Rocket που εκτός από τον τίτλο πήρε και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 λιρών.

 «Μερικές φορές παίζεις μπροστά σε 30 με 40 ανθρώπους και είναι πολύ δύσκολο να βρεις κίνητρο. Πρέπει να νιώθεις την ενέργεια από το κοινό. Το Hong Kong Masters έδειξε σε όλους τι μπορεί να γίνει με ένα τουρνουά. Αν έχεις τους σωστούς ανθρώπους που να ενημερώνουν το τοπικό κοινό, μπορείτε να δείτε πόσοι πολλοί είναι εκείνοι που αγαπούν το σνούκερ. Όλοι πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δεν θα υπάρχει τόσο καλή διοργάνωση όπως αυτή αλλά πρέπει να γίνει η προσπάθεια. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που να έχουμε μεγαλύτερο κοινό και καλύτερους χώρους».

 Επόμενη εμφάνιση του Ρόνι Ο’Σάλιβαν την προσεχή Κυριακή στο Μπέλφαστ για το όπεν Βόρειας Ιρλανδίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Λούκας Κλέκερς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα