fbpx

South American Games: “Χρυσή” στο wakeboard ανδρών και γυναικών η Αργεντινή

South American Games: “Χρυσή” στο wakeboard ανδρών και γυναικών η Αργεντινή

Η Αργεντινή επικράτησε στο θαλάσσιο σκι των Αγώνων Νότιας Αμερικής που διεξάγονται στην Ασουνσιόν της Παραγουάης και στο Κοστανέρα Πάδρε Μπόλικ παίρνοντας τον τίτλο σε γυναίκες και άνδρες με την Εουχένια Ντε Άρμας και τον Κάι Ντιτς αντίστοιχα.

 Η Ντε Άρμας πήρε 80,89 βαθμούς επικρατώντας της Χιλιανής Ιγνάθια Χόλσερ Καστίγιο που είχε 77,33. Η Μαριάνα Νεπ Ριμπέιρο Όσμακ από τη Βραζιλία ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα με 69,33 βαθμούς.

 Στους άνδρες, ο Ντιτς είχε επίδοση 86 βαθμών επικρατώντας του Κολομβιανού Χόρχε Αλφρέδο Ρότσα Ολάρτε που πήρε 82,56 ενώ ο Βραζιλιάνος Πέδρο Λούκας Πεδρόζο έκανε δικό του το χάλκινο μετάλλιο με 64,78.

 Ο Τομπίας Γκιόργκις πήρε τον τίτλο στη γενική των ανδρών για την Αργεντινή με 2.650 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Χιλιανός Μάρτιν Αλμπέρτο Λάμπρα Τίρμαν με 2.438 και τρίτος, επίσης από την Αργεντινή, ο Πατρίσιο Ζοχάρ Άλβαρεζ με 2.323.

 Η Βαλεντίνα Αντόνια Γκονζάλεζ Εσκέρα από τη Χιλή ήταν η άλλη νικήτρια της ημέρας στο θαλάσσιο σκι φτάνοντας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη γενική με 2.784 βαθμούς. Δύο Κολομβιανές την ακολούθησαν στην πρώτη τριάδα, με τη Ντανιέλα Βέρσβιβε Γκαρσία να έχει 2.126 και την Μαρτίνα Πιεντραχίτα Λαλίντε 1.618 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα