ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Απολύθηκε ο Ατσέρ από επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι!

Απολύθηκε ο Ατσέρ από επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι!

Σε αλλαγή ηγεσίας προχωράει η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι του 2023, που θα γίνει στη Γαλλία! Ο Κλοντ Ατσέρ, σύμφωνα με αναφορά της Γαλλικής Επιθεώρησης Εργασίας που δημοσιεύτηκε στον Αύγουστο, ασκούσε διοίκηση με “τρομοκρατικές μεθόδους”, δημιουργώντας μεταξύ άλλων πλείστες δυσλειτουργίες στην πρόοδο των εργασιών.

Η συγκεκριμένη αναφορά ήταν τόσο καυστική για τον Ατσέρ που έστρεψε και την κοινή γνώμη των Γάλλων εναντίον του, ωστόσο ο ίδιος δεν ακολούθησε τον δρόμο της παραίτησης. Έτσι, το εκτελεστικό συμβούλιο της Οργανωτικής Επιτροπής αποφάσισε να προβεί σε απόλυσή του, έχοντας μάλιστα και τη σύμφωνη γνώμη της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ακόμα και της κυβέρνησης μέσω του Υπουργείου Αθλητισμού.

Πλέον, ο Ζουλιάν Κογιέτ αναλαμβάνει ως επικεφαλής. Υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2023 είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 8 Σεπτεμβρίου έως 28 Οκτωβρίου.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.