fbpx

Ντιν Χάρντμαν: “Συνεργαζόμαστε στενά με την Αρχή Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας”

Ντιν Χάρντμαν: “Συνεργαζόμαστε στενά με την Αρχή Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας”

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ στην Αγγλία, όλα είναι έτοιμα ώστε οι οικοδεσπότες να υποδεχθούν όχι μόνο τις 16 διεκδικήτριες ομάδες αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους που θα συρρεύσουν τις κερκίδες των γηπέδων.

Ο διευθυντής του τουρνουά Ντιν Χάρντμαν στάθηκε στη στενή συνεργασία που προηγήθηκε με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Βρετανίας, υπογραμμίζοντας πως οι φίλαθλοι θα απολαύσουν με απόλυτη ασφάλεια όλες τις αναμετρήσεις της μεγάλης διοργάνωσης.

“Με χιλιάδες φαν να πρόκειται να παρακολουθήσουν τους 61 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ, έχουμε την ικανοποίηση να συνεργαζόμαστε στενά με την Αρχή Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, εξασφαλίζοντας πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα απολαύσουν την εμπειρία ενός αγώνα στο γήπεδο.

Παρόλο που έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του τουρνουά, οι φίλαθλοι έχουν επίσης τον δικό τους ρόλο σε αυτό. Θα συνιστούσα στους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις συμβουλές ασφαλείας που θα δουν στη σήμανση στων γηπέδων, όπως και διαδικτυακά”, ανέφερε στη δήλωσή του ο Χάρντμαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα