fbpx

Seventh Heaven: Νέο ντοκιμαντέρ για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Seventh Heaven: Νέο ντοκιμαντέρ για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Είναι ο άνθρωπος που έφερε την επανάσταση στο σνούκερ, εκείνος που μεταμόρφωσε το άθλημα όπως κανείς άλλος και είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν.

 Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Seventh Heaven» κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου (22:00 ώρα Ελλάδας) στο Eurosport και καταγράφει την καριέρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τον Rocket να επισκέπτεται ξανά κάποια μέρη που σημάδεψαν την καριέρα του. Από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1993 που έκανε την εμφάνισή του ως 17χρονος μέχρι την κατάκτηση του τίτλου για έβδομη φορά.

 Με συνοδοιπόρο τον αναλυτή του Eurosport, Άλαν ΜακΜάνους, το ταξίδι αρχίζει από το Έπινγκ Φόρεστ του Έσεξ όπου ο πρωταθλητής του Μάστερς το 1994 μιλά με τον Ο’Σάλιβαν για τα πρώτα του βήματα μέχρι και το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012.

 Το δεύτερο μέρος της εκπομπής περιλαμβάνει την επιστροφή του Άγγλου στο Κρούσιμπλ για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος για έβδομη φορά νωρίτερα φέτος μιλώντας και για τη νίκη επί του Μπάρι Χόκινς το 2013, την ήττα την επόμενη χρονιά από τον Μαρκ Σέλμπι αλλά και την επικράτηση με 17-16 απέναντί του στον τελικό του 2020.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα