ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Zozo Championship (R1): Προβάδισμα για τον Στιλ (vid)

Zozo Championship (R1): Προβάδισμα για τον Στιλ (vid)

O Μπρένταν Στιλ με τέσσερα διαδοχικά μπέρντι και επίδοση έξι χτυπημάτων κάτω από το όριο είναι ο πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη του Zozo Championship που διεξάγεται στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο του PGA Tour.

 «Όλοι λένε ότι αν έχεις μπέρντι στην 18η τρύπα το δείπνο είναι πιο νόστιμο», είπε ο Στιλ. «Τα τέσσερα μπέρντι στην σειρά σίγουρα είναι κάτι πολύ ωραίο και η αίσθηση είναι καλή». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο τουρνουά την περασμένη χρονιά, ο Στιλ ήταν δεύτερος με διαφορά πέντε χτυπημάτων, από τον Χιντέκι Ματσουγιάμα.

 Το Zozo Championship είναι το μοναδικό τουρνουά του PGA που διεξάγεται στην Ιαπωνία με το χρηματικό έπαθλο να ανέρχεται στα έντεκα εκατομμύρια δολάρια και φέτος δεν υπάρχουν περιορισμοί για την προσέλευση του κοινού εξαιτίας του κορονοϊού.

 Η ημέρα εξελίχθηκε καλά και για άλλους Αμερικανούς με τον Άνταμ Σενκ να ακολουθεί τον συμπατριώτη του σε απόσταση ενός χτυπήματος ενώ στα δύο χτυπήματα από την κορυφή βρίσκονται οι Σαμ Ράιντερ, Μάθιου ΝεΣμιθ και Κίγκαν Μπράντλεϊ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.