ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

South American Games: Σε Κολομβία και Αργεντινή οι τίτλοι

South American Games: Σε Κολομβία και Αργεντινή οι τίτλοι

Κολομβία και Αργεντινή έφτασαν στην κατάκτηση της κορυφής στους τελικούς του σπριντ στο κανόε – καγιάκ στους Αγώνες Νότιας Αμερικής που διεξάγονται στην Ασουνσιόν της Παραγουάης.

 Στον τελικό των χιλίων μέτρων στο μονοθέσιο κανόε, ο Αλεχάνδρο Ροντρίγκεζ Ραμίρεζ πήρε το χρυσό μετάλλιο για την Κολομβία με επίδοση τεσσάρων λεπτών και 11,37 δευτερολέπτων. Δεύτερος ο Έντουαρντ Λουσιάνο Γκρεγκόριο Παρέδες Παντρόν από τη Βενεζουέλα που ήταν σχεδόν 13 δευτερόλεπτα βραδύτερος ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Βραζιλιάνος Ιζάκιας Κιρόζ Ντος Σάντος.

 Στα χίλια μέτρα του μονοθέσιου καγιάκ ο Αγκουστίν Βέρνισε από την Αργεντινή, με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έκανε δικό του τον τίτλο με επίδοση τριών λεπτών και 51,29 δευτερολέπτων. Το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο πήγε στους Ματίας Βαλεντίν Οτέρο Εσκούρα από την Ουρουγουάη και τον Βάγκνερ Ζούνιορ Σόουτα από τη Βραζιλία αντίστοιχα.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.