fbpx

ZOZO Championship (R2): Ισοβαθμία στην κορυφή (vid)

ZOZO Championship (R2): Ισοβαθμία στην κορυφή (vid)

Ο Ρίκι Φάουλερ συνεχίζει την ανοδική του πορεία και μετά τα 67 χτυπήματα του πρώτου γύρου, έκλεισε το δεύτερο με 63 και με δέκα χτυπήματα κάτω από το όριο έπιασε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του ZOZO Championship τον Άντριου Πάτναμ.

 Ο Ρίκι Φάουλερ μετρά πέντε τίτλους καριέρας σε επίπεδο PGA Tour ενώ έχει πάρει μέρος και στο Ryder Cup ωστόσο η απόδοσή του τα τελευταία χρόνια έχει πέσει με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 173η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. «Δεν είχα τα καλύτερα χτυπήματά μου αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο όταν κλείνω έναν γύρο με 63 χτυπήματα», είπε ο Φάουλερ. «Είμαι χαρούμενος με την κατάσταση που βρίσκομαι, σίγουρα χρειάζονται και άλλες αλλαγές αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και έκανα μία καλή αρχή».

 Σε απόσταση ενός χτυπήματος από το πρωτοπόρο δίδυμο, στο τουρνουά που διεξάγεται στην Ιαπωνία, το μοναδικό στην συγκεκριμένη χώρα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του PGA Tour, είναι ο Κίγκαν Μπράντλει ενώ στα δύο χτυπήματα από την κορυφή απέχει ο Τζον Χου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα