ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Aramco Team Series: Νικήτρια στη Νέα Υόρκη η Τόμπσον (vid)

Aramco Team Series: Νικήτρια στη Νέα Υόρκη η Τόμπσον (vid)

Η απογοήτευση στο Women’s PGA Championship δείχνει να ανήκει στο παρελθόν για τη Λέξι Τόμπσον η οποία πήρε τη νίκη στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του Aramco Team Series, η πρώτη της επιτυχία από το 2019.

 Νούμερο οκτώ στην παγκόσμια κατάταξη, η Τόμπσον είχε 69 χτυπήματα στον τελευταίο γύρο και έφτασε στη νίκη με διαφορά τριών χτυπημάτων από τις πλησιέστερες αντιπάλους της, την Μπρουκ Χέντερσον και τη Μάντελεν Σάγκστρομ.

Η Τόμπσον είχε μπέρντι αλλά και μπόγκι στην αρχή του γύρου της ωστόσο άνοιξε τη διαφορά με τα μπέρντι στη δέκατη και ενδέκατη τρύπα. Άλλα δύο μπέρντι, στην 15η και 17η της έδωσαν την απόσταση ασφαλείας και παρά το μπόγκι στην 18η έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. «Δουλεύω εξαιρετικά στο παιχνίδι μου», είπε η Αμερικανίδα. «Ένιωθα ότι ήταν ζήτημα χρόνου αλλά ήθελα απλά να παίξω και να βρεθώ σε μία θέση που να μπορώ να διεκδικήσω τον τίτλο στους τελευταίους γύρους και να μάθω από τις ήττες που είχα».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.