fbpx

Παγκόσμιο Ράγκμπι Λιγκ: “Οδοστρωτήρες” Αγγλία και Αυστραλία στην πρεμιέρα!

Παγκόσμιο Ράγκμπι Λιγκ: “Οδοστρωτήρες” Αγγλία και Αυστραλία στην πρεμιέρα!

Με λίαν επιβλητικό τρόπο άνοιξαν την αυλαία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ οι Αγγλία και Αυστραλία. Οι μεν οικοδεσπότες Άγγλοι συνέτριψαν με 60-6 τη Σαμόα, ενώ οι Αυστραλία επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 42-8 των Φίτζι.

Χρονικά, το ματς της Αγγλίας ήταν πρώτο και στο St. James Park του Νιουκάστλ τα “λιοντάρια” δεν είχαν πρόβλημα να μπουν στο τουρνουά με το δεξί. Αν και στο πρώτο ημίχρονο η Σαμόα φαινόταν να παρουσιάζει μία πιο ανταγωνιστική εικόνα, κλείνοντάς το με το σκορ στο 18-6, στο δεύτερο μέρος οι οικοδεσπότες… πάτησαν γκάζι για να σημειώσουν άλλους 42 πόντους.

Συνολικά 12 try πέτυχε η Αγγλία, με τους Ντόμινικ Γιάνγκ και Έλιοτ Γουάιτχεντ να σημειώνουν από τρία. Πλην Αγγλίας και Σαμόας, στον Α’ Όμιλο βρίσκεται και η Ελλάδα με τη Γαλλία, οι οποίες θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα, για το άλλο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

Στον Β’ Όμιλο, η Αυστραλία επίσης δεν προβληματίστηκε απέναντι στα Φίτζι. Αν και οι Bati πέτυχαν το πρώτο try του αγώνα με τον Βαλεμέι, η απάντηση των Kangaroos ήταν καταιγιστική. Συνολικά επτά try για τους Αυστραλούς, οι οποίοι έκαναν το βέλτιστο ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Στον ίδιο Όμιλο συμμετέχουν επίσης οι Σκωτία και Ιταλία, που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα