ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Andalucia Masters: Έγραψε ιστορία ο Οτέγκουι (vid)

Andalucia Masters: Έγραψε ιστορία ο Οτέγκουι (vid)

Ο Άντριαν Οτέγκουι έγινε ο πρώτος που έχει εμφανιστεί στο LIV Golf και παίρνει τίτλο στο DP World Tour με την επιτυχία του στο Andalucia Masters. Ο Ισπανός πήρε μέρος σε τρία τουρνουά του LIV Golf, σε Λονδίνο, Πόρτλαντ και Βοστόνη, ωστόσο δεν έχει άλλη παρουσία εκεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

 Αν και ο Οτέγκουι δεν είναι μέλος του PGA Tour, του έχει απαγορευτεί το δικαίωμα να παίρνει μέρος στα τουρνουά της συγκεκριμένης διοργάνωσης εξαιτίας της σχέσης του με το LIV Golf. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη στις αρχές της επόμενης χρονιάς και εκεί θα κριθεί αν το DP World Tour θα υιοθετήσει παρόμοια στάση, προς το παρόν ωστόσο έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και πήρε τον τίτλο στο γήπεδο Βαλντεράμα.

Ο Οτέγκουι πήρε προβάδισμα στη γενική κατάταξη από τον τρίτο γύρο το οποίο διατήρησε στον τέταρτο και τελευταίο. Ο Γιοάκιμ Λάγκνγκρεν άρχισε σε απόσταση έξι χτυπημάτων και ήταν ο μεγάλος του αντίπαλος ωστόσο ο Σουηδός δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.