fbpx

Πανελλήνιο Wakeboard, Λίμνη Στράτου: Νικητές οι Εμμανουήλ Αλευράς και Αικατερίνη Ανδρεοπούλου

Πανελλήνιο Wakeboard, Λίμνη Στράτου: Νικητές οι Εμμανουήλ Αλευράς και Αικατερίνη Ανδρεοπούλου

Οι Εμμανουήλ Αλευράς και Αικατερίνη Ανδρεοπούλου ήταν οι νικητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Wakeboard που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (15-16/10), στο Προπονητικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στην Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανίας.

Στην κατηγορία Open Ανδρών, 1η θέση για τον Εμμανουήλ Αλευρά, 2η θέση για τον Νικόλαο Γιαμαίο και 3η θέση για τον Ευάγγελο Πολυζωγόπουλο.

Στην κατηγορία Open Γυναικών, την 1η θέση κατέκτησε η Αικατερίνη Ανδρεοπούλου, την 2η η Σοφία Ζησοπούλου και την 3η η Σοφία Βαρβάρα Βιτζηλαίου.

Στη κατηγορία U12 Ανδρών, 1η θέση για τον Γεράσιμο Αθανασίου, 2η για τον Άρη Μπάουμ και 3η θέση για τον Βασίλη Τζώνη.

Στην κατηγορία U12 Γυναικών, 1η θέση για την Αλεξάνδρα Καββαδά, 2η θέση για την Λουκία Βάβαλου και 3η θέση για την Ναυσικά Πολυζωγοπούλου.

Στην κατηγορία U14 Γυναικών, την 1η θέση κατέλαβε η Άννα-Μαρία Θωμαΐδου, την 2η θέση η Μία Σαπουντζόγλου και την 3η θέση η Χρυσούλα Γίγκλα.

Στην κατηγορία βετεράνων άνω των 40 Γυναικών, 1η θέση για την Ιουλία Βασιλεία, 2η θέση για την Θάλεια Πετροπούλου και 3η θέση για την Λυδία Κιρκοριάν.

Στην κατηγορία βετεράνων άνω των 40 Ανδρών, την 1η θέση κατέλαβε ο Βασίλειος Αβδός, την 2η ο Τρύφωνας Θωμαΐδης και την 3η ο Γεώργιος Πετρόπουλος.

Στην κατηγορία Master Men άνω των 30, την 1η θέση κατέλαβε ο Δημήτριος Φάτσης, την 2η θέση ο Ιωάννης Χρήστου και την 3η ο Νικόλαος Σκεμπές.

Στην κατηγορία Junior Ανδρών, την 1η θέση κατέλαβε ο Άγγελος Θωμαΐδης, την 2η θέση ο Σπύρος Δημόπουλος και την 3η θέση ο Ηλίας Γεωργακαράκος.

https://thalassio-ski.apexsports.gr/2022/10/21/stigmes-apo-to-panellinio-wakeboard-stin-limni-stratou-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα