fbpx

Φιλανθρωπικά ματς με την εθνική Ουκρανίας για τους συλλόγους της Νέας Υόρκης

Φιλανθρωπικά ματς με την εθνική Ουκρανίας για τους συλλόγους της Νέας Υόρκης

Δύο σύλλογοι από τη Νέα Υόρκη θα αντιμετωπίσουν την εθνική ομάδα της Ουκρανίας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να ανοικοδομηθούν οι κατεστραμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα που δέχθηκε την εισβολή της Ρωσίας.

 Οι παίκτες της Ουκρανίας θα αντιμετωπίσουν τους Bravest και Finest της Νέας Υόρκης σε δύο φιλανθρωπικά ματς. Πεδίο δράσης θα είναι το Maimonides Park και οι αγώνες θα είναι δωρεάν ωστόσο η σύσταση στους θεατές θα είναι να δωρίσουν το ποσό των δέκα δολαρίων κατά την άφιξή τους.

 «Αυτή η ομάδα πίσω μας έχει δείξει την αντοχή που απαιτείται για να προχωρήσουμε μπροστά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε», είπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς. «Αυτό έχει να κάνει με τον αθλητισμό, που έχει τον τρόπο να ενώσει μία χώρα και να σηκώσει τα βάρη των προβλημάτων».

 Ο Έντουαρντ Κάμπαν, αναπληρωτής διοικητής της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης, πρόσθεσε: «Καθημερινά ενώνουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος όλων των πολιτών. Τώρα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία και την ανατολική Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα