ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Φιλανθρωπικά ματς με την εθνική Ουκρανίας για τους συλλόγους της Νέας Υόρκης

Φιλανθρωπικά ματς με την εθνική Ουκρανίας για τους συλλόγους της Νέας Υόρκης

Δύο σύλλογοι από τη Νέα Υόρκη θα αντιμετωπίσουν την εθνική ομάδα της Ουκρανίας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να ανοικοδομηθούν οι κατεστραμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα που δέχθηκε την εισβολή της Ρωσίας.

 Οι παίκτες της Ουκρανίας θα αντιμετωπίσουν τους Bravest και Finest της Νέας Υόρκης σε δύο φιλανθρωπικά ματς. Πεδίο δράσης θα είναι το Maimonides Park και οι αγώνες θα είναι δωρεάν ωστόσο η σύσταση στους θεατές θα είναι να δωρίσουν το ποσό των δέκα δολαρίων κατά την άφιξή τους.

 «Αυτή η ομάδα πίσω μας έχει δείξει την αντοχή που απαιτείται για να προχωρήσουμε μπροστά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε», είπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς. «Αυτό έχει να κάνει με τον αθλητισμό, που έχει τον τρόπο να ενώσει μία χώρα και να σηκώσει τα βάρη των προβλημάτων».

 Ο Έντουαρντ Κάμπαν, αναπληρωτής διοικητής της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης, πρόσθεσε: «Καθημερινά ενώνουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος όλων των πολιτών. Τώρα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία και την ανατολική Ευρώπη».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.